Αλληλεπιδράσεις

Περιγραφή

Η εφαρμογή «Αλληλεπιδράσεις» περιέχει τις πιο σημαντικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ διαφόρων φαρμακευτικών ουσιών που διατίθενται στην ελληνική αγορά.
Στις μέρες μας η εξέλιξη της ιατρικής έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση σύγχρονων φαρμάκων. Η συγχορήγησή τους ενδέχεται να οδηγήσει στην πρόκληση ανεπιθύμητων ενεργειών. Ο έλεγχος αυτών των πιθανών επιπτώσεων κρίνεται απαραίτητος για τον επαγγελματία υγείας. Είναι όμως και αρκετά δύσκολος εξαιτίας του όγκου των πληροφοριών αλλά και την πολυπλοκότητα των πιθανών φαρμακετικών συνδυασμών.
Οι πληροφορίες που παρέχονται από την εφαρμογή προέρχονται από αξιόπιστες και ελεγμένες πηγές, όπως οι παρασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων και η σχετική ιατρική βιβλιογραφία.
Η εφαρμογή αυτή έχει ως στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίε υγείας. Με κανέναν τρόπο δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τις απόψεις, τις συμβουλές και τις συστάσεις τους. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης της εφαρμογής έχει την αποκλειστική ευθύνη για την πρόσβαση στις πληροφορίες και την τελική χρήση του περιεχομένου της εφαρμογής.

Χαρακτηριστικά

► Πάνω από 10.700 πιθανές αλληλεπιδράσεις φαρμακευτικών ουσιών.
► Δυνατότητα για την επιλογή περισσότερων των 2 φαρμακευτικών ουσιών, για την εύρεση αλληλεπιδράσεων σε συγχορήγηση πολλών φαρμάκων. (Αποκλειστικό)
► Δυναμικός αλγόριθμος που ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τις πιθανές αλληλεπιδράσεις όταν ο χρήστης επιλέγει τις ουσίες. (Αποκλειστικό)
► Εμφάνιση αλληλεπιδράσεων στην ελληνική γλώσσα.
► Έξυπνη αναζήτηση με βάση κάποιου μέρους της λέξεως ή κάποιου συνθετικού της.
► 4 διαφορετικά επίπεδα σημαντικότητας εμφάνισης αλληλεπιδράσεων
► Διαρκής ανανέωση της λίστας των αλληλεπιδράσεων με προσθήκη νέων φαρμακευτικών ουσιών
► Δυνατότητα αποστολής ενημερωτικών push notifications για σημαντικές νέες αλληλεπιδράσεις.
► Υποστήριξη iOS 8,9,10
► Υποστήριξη iPhone,iPad Mini,iPad,iPad Pro